Ceba Negra

La Ceba Negra és un festival centrat en la crònica negra i el true crime. Durant les seves jornades s’organitzaran diferents taules rodones, ponències i altres actes dedicats a la investigació criminal, el periodisme de successos i la seva difusió de la mà dels noms de referència en els seus respectius camps.

Aquesta segona edició s’ha realitzat gràcies a l’ajuda de l’Ajuntament de Figueres en diferents espais de la ciutat durant els dies 2, 3, 4 i 5 de març de 2023.

En aquesta edició hem tingut com a convidats a Carles Tamayo, Tura Soler, Elena Merino, Pablo Vergel, Narcís Bardalet, Bruno Pérez. Jordi Grau, Yago García, Marta Cañigueral, Enrique Gómez, Malandrí Criminal, La Nit Més Fosca, L’IES Ramon Muntar i més convidats.

A més, durant la setmana del festival, es van realitzar diferents actes paral·lel pensats per a satisfer a tot tipus de públic com descomptes a Kiwi Escape Room, alliberament de llibres per part de la Taberna Libraria o un concurs de Comerç Figueres.

Aquesta iniciativa sorgeix de la voluntat de crear noves propostes per a la ciutat de Figueres i convertir-se en un referent del món cultural en un camp de gran