Divendres 4 de març

El fenomen Crims

A les 20:00 h Auditori Els Caputxins_ Carrer del Rec Arnau, 8 [mapa]

Amb: Anna Punsí_ Periodista de successos i Carles Porta_ Periodista i director del programa Crims de TV3 i Catalunya Ràdio


Anna Punsí i Lladó (Vilafant, 1978) és una periodista especialitzada en successos i tribunals.

Va començar a fer ràdio a Ràdio Vilafant iniciant la seva trajectòria professional a Ràdio Girona com a corresponsal a l’Alt Empordà. Des del 2005 s’especialitzà en la crònica de successos i tribunals. Després passà a treballar a la SER Catalunya des de Barcelona, on és l’encarregada dels assumptes relacionats amb els temes policials i judicials de la capital catalana.

Ha col·laborat amb El Periódico i l’Ara, el Setmanari de l’Alt Empordà i Ràdio Vilafant. El 2021 va deixar la SER per incorporar-se a la productora de Carles Porta, director del programa Crims de TV3


Carles Porta i Gaset (Vila-sana, 1963) és un periodista director del programa Crims de TV3 i Catalunya

Ca fer els primers passos al diari Segre per l’any 1990 entrar a TV3 on va treballar a la delegació de Lleida i després, als serveis informatius centrals i al 30 Minuts on va realitzar programa sobre els crims de Tor “Tor la muntanya maleïda”.

L’èxit actual del programa Crims, estrenat el 2019, amb quatre temporades a Catalunya Ràdio i tres a TV3, ha tornat a posar de manifest l’acceptació i l’entusiasme de l’audiència per la manera d’explicar històries de Carles Porta.

Descarrega’t el programa de mà clicant aquí