Publicat el

Conversaciones con asesinos: Las cintas de Jeffrey Dahmer

La sèrie “Monstruo: La historia real de Jeffrey Dahmer” que actualment es pot veure a Netflix, ha fet revifar i en alguns casos donar a conèixer a un dels assassins en sèrie més famosos dels Estats Units: Jeffrey Dahmer.

Conegut popularment com el Carnisser de Milwaukee, Dhamer va ser a més que un assassí en sèrie.

Era un delinqüent sexual que va matar, mutilar i en alguns casos cometre necrofília, canibalisme i la preservació permanent de parts del cos, generalment tot o part de l’esquelet contra 17 homes i adolescents entre 1978 i 1991.

Encara que se li va diagnosticar un trastorn límit de la personalitat, un trastorn esquizotípic de la personalitat i un trastorn psicòtic, va ser declarat legalment apte per ser jutjat.

Va ser condemnat per 15 dels 16 assassinats que va cometre a Wisconsin i va ser sentenciat a 15 cadenes perpètues el 17 de febrer de 1992.

Més tard, va ser sentenciat a una setzena cadena perpètua per un homicidi addicional comès a Ohio l’any 1978.

En aquest documental dirigit per Joe Berlinger, que segueix el format d’anteriors programes de “Conversionaciones con asesinos” escoltem directament les declaracions de Jeffrey Dahmer a través d’enregistraments reals on relata i descriu els seus crims.

Aquestes cintes recullen entrevistes amb l’assassí, que, una vegada detingut per la policia, no va tenir cap problema explicar amb pèls i senyals el que havia fet, i resoldre tots els misteris que planaven sobre el cas.

La docusèrie també recull algunes de les converses que Dahmer va mantenir amb els seus advocats defensors, poc després de ser detingut.

Declaracions que s’intercalen amb les ofertes per diversos periodistes, psicòlegs, amics i familiars del criminal.

Fitxa tècnica
Títol Original:
Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes
Any: 2022
Director: Joe Berlinger
País: Estats Units
Temporades: 1
Episodis: 3
On la puc veure: Netflix